Logg inn
Skriv ditt testament her!

Skriv ditt testament på 3 steg!

2/2/2021
Foto:

Arv.no er nettstedet der du enkelt kan skrive ditt testament. Det gjør du gjennom vår digitale løsning, og det er helt gratis! Du kan når som helst tilpasse og endre ditt testament, og underveis hjelper vi deg med forklaringer og støtte gjennom våre hjelpetekster og chat-funksjon. Veien til et fullstendig testament består av tre enkle steg:

1.  
Oppgi informasjon om deg, din livssituasjon, dine arvinger, og fordel arven.

I den første delen fyller du ut informasjon om deg selv. Dette er informasjon som navn, adresse og fødselsnummer. Vi ber deg kun om å fylle ut informasjon, som må være med i et gyldig testament. Om du skriver et gjensidig testament, må du også fylle ut informasjon om din partner.

Etter det må du gjøre valg knyttet til din livssituasjon. Da blir du spurt om sivilstand, om du har barn og/eller særkullsbarn og hvem som er dine arvinger. Du kan også velge å gi bort en testamentarisk gave.

Til slutt må du fordele arven din. Spørsmålene og hjelpetekstene her er tilpasset svarene du har gitt tidligere, slik at det skal bli så enkelt som mulig for deg å fordele arven.

2.    
Se over testamentet og gjør eventuelle endringer.

Det er viktig at du ser gjennom testamentet ditt når du er ferdig, så du er sikker på at du har oppgitt rett informasjon om deg selv, og eventuell partner. Ser du at noe ikke har blitt som du ønsker, kan du enkelt gjøre endringer.

3.    
Last ned, skriv ut og signér.

Helt til slutt må du fylle ut hvem som skal være vitner. Les mer om hvem det kan være her. Når det er gjort laster du ned testamentet, og du, eventuell partner, og vitner må signere det.

Har du spørsmål om arv og testament? Da anbefaler vi deg å lese våre svar på Ofte stilte spørsmål. Der kan du lese om oppbevaring av testament, om hvordan vi tar vare på persondata, og ikke minst om vårt samarbeid med advokatfirmaet Kløvfjell og Tveter, som kan kvalitetssikre testamentet ditt før det signeres.Del gjerne